fbpx

Contact

Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst even tussen de meest gestelde vragen hieronder 😉

Kalligrafeer je in opdracht?

Yes ik doe zeker ook kalligrafie opdrachten naast het geven van workshops en cursussen.

Denk aan live kalligraferen in de winkel om producten voor jouw klanten te personaliseren rondom feestdagen of een speciaal event.

 

Om je direct een duidelijke offerte te kunnen doen, heb ik minimaal deze gegevens nodig:

  • Tijden
  • Locatie(s)
  • Deadline voor opdrachten
  • Voor welke gelegenheid
  • Gewenste stijl, heb je ook voorbeelden?

Heb je tips over materiaal?

Ik snap goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, betreft materialen. Er is veel te vinden in de kalligrafie wereld. Omdat ik vaak dezelfde vragen krijg, heb ik hier veel blog artikelen over geschreven. Neem dus alsjeblieft eerst hier even een kijkje alvorens je een e-mail stuurt 😉 Je vindt daar vanalles over welk papier geschikt is, welke penpunten ik aanbeveel en wat het verschil is etc.

Voor starters raad ik aan:
– Een oblique penhouder (ook voor linkshandigen)
– Zebra G penpunt
– Walnoot inkt of Sumi inkt (van Kuretake of Moon Palace)
– Clairefontaine of Rhodia papier.
Lees hier in deze blog meer.

Zelf verkoop ik GEEN materialen meer. Studio Rosanne draait om het leren van kalligraferen en is geen uitgebreide webshop voor materialen ;-). Wel heb ik een heleboel fijne shops voor je op een rijtje gezet voor de materialen: https://www.studiorosanne.nl/mijn-favoriete-materialen-shopping-list/

Ook kun je terecht in de Facebookgroep ‘Kalligraferen kun je leren‘. Door vragen hier centraal te stellen, kunnen ook andere enthousiastelingen reageren én kunnen meerdere mensen hier van leren 🙂

Weet je je echt geen raad? Dan ben je natuurlijk welkom om mij een e-mail te sturen.

Verkoop je ook kalligrafie papier/inkt/liniaal/etc?

Studio Rosanne is vooral een plek waar jij kunt leren kalligraferen. Geen webshop met heel veel kalligrafie materialen dus. Alles wat je in de shop vindt, kun je bij mijn bestellen. Dat zijn alleen online cursussen, workshops en downloads.

Voor materiaal verwijs ik je graag door naar bijvoorbeeld kalligrafie.com, kalligrafie.nl, splendith.nl of de-inktpot.com.