Voorwaarden

Verzending

Verzendkosten Nederland

Kleine artikelen zonder Track & Trace €1,95 of €2,95
Pakket met Track & Trace €3,95
Gratis verzending bij bestelling boven €60,-

Verzendkosten België/Duitsland

Kleine artikelen zonder Track & Trace €4,95
Pakket met Track & Trace €9,90
Gratis verzending bij bestelling boven €80,-

In de maanden november en december worden bestellingen op maandag, dinsdag en vrijdag verzonden. Mocht een deel van de bestelling onverhoopt niet op voorraad zijn, of een andere levertijd hebben, dan kan de levering langer duren. Bestellingen worden zoveel mogelijk als één pakket verzonden, dus de langste levertijd geldt.

Kleine, lichte artikelen zoals nibs worden zonder Track & Trace verstuurd om de verzendkosten voor jou als klant zo laag mogelijk te kunnen houden. Het verzendtarief van €3,95 voor Nederland en €9,90 voor Duitsland en België zijn inclusief Track & Trace. Studio Rosanne is niet verantwoordelijk voor het te laat leveren en/of zoek raken van (een deel van) je pakketje tijdens het vervoer, uit overmacht. Wel zal ik mijn uiterste best doen om vertraging in aflevering te voorkomen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

– Maandag vóór 15.30 uur besteld: gaat diezelfde dag op de post
– Dinsdag vóór 19.00 uur besteld: gaat ‘s avonds op de post
– Vrijdag vóór 14.00 uur besteld: gaat diezelfde dag op de post

Voorwaarden workshops

Heb je een workshop geboekt, maar kun je helaas toch niet aanwezig zijn? Als je je 14 dagen vóórdat de workshop plaatsvindt afmeldt, krijg je het bedrag helemaal terug (min €5,- administratiekosten). Bij 7-14 dagen van tevoren afmelden, krijg je 50% terug. Meld je je binnen 7 dagen vóór de workshop af, dan kan ik helaas het bedrag niet terugbetalen in verband met gemaakte kosten. Je kunt wel iemand anders jouw plekje laten invullen en bijvoorbeeld mee doen met een andere workshop (als er plaats is en in overleg).

Studio Rosanne behoudt zich het recht voor om een workshop niet door te laten gaan als er niet genoeg deelnemers zijn of om welke reden dan ook. Deelnemers zullen hier tijdig informatie over krijgen. Wanneer een workshop gecanceld wordt door Studio Rosanne, krijgen deelnemers hun aankoop volledig terugbetaald.

Bij de workshop kalligrafie wordt het materiaal in bruikleen gegeven. Na afloop van de workshop neemt Studio Rosanne deze weer in. Je bent vrij om je eigen materiaal mee te nemen. Ook kun je het basismateriaal na afloop van de workshop kopen. Het standaard pakket met een oblique penhouder, penpunt en walnoot inkt kost €7,- incl. BTW.

Heb je een kortingscode? De code geeft éénmalig 10% korting op één workshop.

Retour

Producten mogen, mits onbeschadigd en ongebruikt, retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Stuur de producten samen met het Modelformulier voor herroeping retour (verzending op eigen kosten of gratis terugbrengen). Het te ontvangen bedrag wordt binnen 1 week na ontvangst van geretourneerde producten op uw rekening gestort.

Algemene voorwaarden

Overige algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden