fbpx

Kalligrafie cursus

Kalligrafie cursus

Kalligraferen kun je leren!

Wil jij graag het kalligraferen onder de knie krijgen? Genieten van het schrijven van die prachtige letters? Ik leer je graag de techniek van Copperplate kalligrafie. Een prachtige, sierlijke stijl die geschreven wordt met spitse penpunt. Ook wel Zwelschrift genoemd. Vanuit deze stijl kun je ook je eigen variaties maken naar moderne kalligrafie. In de online cursussen leer je stap voor stap hoe je deze mooie letters en krullen uit je pen laat vloeien.

“Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist.” – Pablo Picasso

REVIEWS

“… Dit is een echte aanrader om (beter) te leren kalligraferen. De video’s zijn duidelijk en helder, er worden tips gegeven en als je vragen hebt kan je ze altijd aan haar stellen. Door al deze punten merk je dat Rosanne verstand heeft van kalligraferen en dat ze dit graag wil overbrengen naar anderen. Rosanne, dank je wel voor het overbrengen van je enthousiasme en vakkundigheid, ga zo door! Dankzij jou ben ik nu verslaafd aan kalligraferen :).”

Mirella Maas

“Ik volg de e-course kalligrafie bij Studio Rosanne en ben hier heel enthousiast over! Het is een uitgebreide cursus van 6 modules met in elke module stap voor stap uitleg van basis tot steeds verder gevorderd. … Via de besloten Facebook pagina kun je feedback vragen en je werk delen. Rosanne gaat ook regelmatig live in deze groep, dus je kan al je vragen kwijt. Een positieve ervaring tot nu toe en ik ben erg enthousiast om mijn kalligrafie kunsten te verbeteren!”

Nienke Kloeze

“Ik ben pas begonnen met de e-course van Rosanne om te leren kalligraferen voor mijn eigen bruiloft. Ik ging ervanuit weer eens rijkelijk te laat iets te doen, maar het resultaat is echt super. De course is echt superleuk om te doen. Alle modules zijn helder opgebouwd en je ziet zo snel resultaat. En echt extra fijn. Rosanne geeft altijd antwoord op je vragen en helpt je altijd verder vooruit.”

Leontine Tjaarda