fbpx

Boek


E-book: Leren kalligraferen!

Letters zien we overal om ons heen. Vooral getypte, digitale letters, maar gelukkig ook steeds meer handgeschreven of getekend. Als tegenbeweging van de digitale wereld zijn we heerlijk offline aan het kalligraferen, handletteren en brushletteren geslagen.

In ‘Leren kalligraferen leer je alles over de nieuwste vormen van schoonschrijven. Je maakt écht kennis met kalligrafie en leert het tot in de puntjes. Je leert stap voor stap de basistechniek van het Copperplate schrift en de vrijere vormen van moderne kalligrafie en brushlettering. Zo creëer jij je eigen kalligrafiestijl. Daarnaast vertel ik je alles over het basismateriaal en laat ik je zien hoe je naamkaartjes, posters en enveloppen kunt kalligraferen!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom vind je hier allerlei extra’s zoals downloads, tips en video’s! 

Ontdek hier de extra’s!

Leren kalligraferen boek - Copperplate kalligrafie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Het e-book is een vernieuwde versie van het boek ‘Kalligraferen kun je leren!‘.

Het boek sluit perfect aan op het startpakket. Wat is precies het verschil tussen het werkboek en het e-book?

Het boek is vooral gefocust op informatie, het werkboek (in de starterset) op implementatie. In het boek leer je meer over de geschiedenis en verschillen van kalligrafie én de techniek, het werkboek gaat alleen over de techniek. Het boek bevat naast Copperplate kalligrafie ook voorbeelden en informatie over moderne kalligrafie, flourishing en brushlettering. Het werkboek gaat alleen over Copperplate kalligrafie. Op veel vlakken vullen het boek en het werkboek elkaar dus aan, maar met allebei apart kun je ook zeker een mooie start in kalligrafie maken!

Let op, dit e-book komt in PDF vorm. Het is dus niet speciaal voor jouw e-reader, maar je leest hem op de computer, laptop, tablet of telefoon.