fbpx

Over Rosanne

Studio Rosanne Grafisch ontwerper en Kalligraaf

Over Rosanne

Kalligrafie

Hi! Aangenaam, ik ben Rosanne. Een enthousiaste dame die afgestudeerd is in Grafisch Vormgever en Contentmarketing aan de NHL te Leeuwarden (Communicatie en Multimedia Design). Tijdens mijn afstudeerscriptie heeft kalligrafie mijn hart gestolen. Vooral het ambachtelijke van kalligrafie spreekt mij ontzettend aan. Het wordt niet voor niets ‘de kunst van het schoonschrijven’ genoemd, want dat is het! Het schrijven van de letters, de inkt van de punt zien lopen en kijken hoe de inkt opdroogt, is ontzettend mindful. Ook vind ik het heerlijk om even offline te zijn. Even met mijzelf en mijn eigen gedachten, afgesloten en gefocust op het schrijven. Zonder afgeleid te worden van alles om mij heen. Beetje bij beetje kom ik zo dichter bij mijzelf.

Met Studio Rosanne wil ik meer creativiteit in de wereld brengen. Ik geloof namelijk dat creativiteit ontstresst en mensen samenbrengt. Met kalligrafie kun je even onthaasten van de dagelijkste rush en uit je sleur komen. Het bied mij daarnaast ook veel uitdaging; er is altijd wel iets nieuws te leren. Mijn droom is een wereld vol kalligrafie en creativiteit! Door online en offline cursussen aan te bieden, je heel veel tips te geven hier op de blog en je te voorzien in goede materialen help ik je graag in jouw kalligrafie avontuur. Dat doe ik al 8,5 jaar met veel liefde.

Free time

In mijn vrije tijd luister ik graag naar inspirerende podcasts van andere ondernemers. Het liefst over mindset, gelukkig en creatief zijn. In offline modus lees ik een goed boek, wandel ik door de stad Zwolle of ben ik nieuwe materialen en technieken aan het uitproberen. En ik droom van reizen over de wereld om mooie plekken vast te leggen op de gevoelige plaat. Samen met mijn vriend geniet ik regelmatig van een lekker biertje of een wijntje.

Die de droom van reizen is steeds meer realiteit aan het worden. Costa Rica heeft mijn hart gestolen en ben ik daar een groot deel van het jaar. Om vanuit daar nog meer mooie plekken te ontdekken. En jou online lekker te blijven inspireren en helpen!

Mijn ervaring

Studio Rosanne bestaat al ruim 8 jaar! In die tijd heb ik heel veel geleerd en meegemaakt. Gedaan en mogen ervaren. Voor grote merken zoals Rituals, Skins Cosmetics, Flow Magazine, Greetz en het Koninklijk Huis mogen werken. In het NRC en de Libelle gestaan en op TV geweest bij Eigen Huis & Tuin. Aan meer dan 1000 mensen een workshop gegeven. 1500+ startpakketten verkocht. Lezen meer dan 5.000 mensen via e-mail mijn tips. Volgen meer dan 200+ leukerds de cursussen… ik kan nog wel even doorgaan. EN er is nog meer te ontdekken.

 

En duik je samen met mij in de wereld van kalligrafie?