fbpx

Over Rosanne

Studio Rosanne Grafisch ontwerper en Kalligraaf

Over Rosanne

Kalligrafie

Hi! Aangenaam, ik ben Rosanne. Een enthousiaste dame die afgestudeerd is in grafisch vormgever en Contentmarketing aan de NHL te Leeuwarden (Communicatie en Multimedia Design). Tijdens mijn afstudeerscriptie heeft kalligrafie mijn hart gestolen. Vooral het ambachtelijke van kalligrafie spreekt mij ontzettend aan. Het wordt niet voor niets ‘de kunst van het schoonschrijven’ genoemd, want dat is het! Het schrijven van de letters, de inkt uit de nib zien lopen en kijken hoe de inkt opdroogt kan ontzettend mindful zijn. Ook vind ik het heerlijk om even offline te zijn. Even met mijzelf en mijn eigen gedachten, afgesloten en gefocust op het schrijven. Zonder afgeleid te worden van alles om mij heen. Beetje bij beetje kom ik zo dichter bij mijzelf.

Met Studio Rosanne wil ik meer creativiteit in de wereld brengen. Ik geloof namelijk dat creativiteit ontstresst en mensen samenbrengt. Met kalligrafie kun je even onthaasten van de dagelijkste rush en uit je sleur komen. Het bied mij daarnaast ook veel uitdaging; er is altijd wel iets nieuws te leren. Mijn droom is een wereld vol kalligrafie en creativiteit! Door online en offline cursussen aan te bieden, je heel veel tips te geven hier op de blog en je te voorzien in goede materialen help ik je graag in jouw kalligrafie avontuur.

Free time

In mijn vrije tijd luister ik graag naar inspirerende podcasts van andere ondernemers. Het liefst over mindset, gelukkig en creatief zijn. In offline modus lees ik een goed boek, wandel ik door de stad Zwolle of ben ik nieuwe materialen en technieken aan het uitproberen. En ik droom van reizen over de wereld om mooie plekken vast te leggen op de gevoelige plaat. Samen met mijn vriend geniet ik regelmatig van een goed glas rode wijn en af en toe een biertje.

STUDIO ROSANNE STOPT!

Na 6 heerlijke jaren vol kalligrafie en het ondernemersavontuur stop ik met dit bedrijf. Ik heb er onwijs veel plezier aan beleeft. Heb heel veel geleerd en meegemaakt. Gedaan en mogen ervaren. Voor grote merken zoals Rituals, Skins Cosmetics, Flow Magazine, Greetz en het Koninklijk Huis mogen werken. In het NRC en de Libelle gestaan. Aan meer dan 1000 mensen een workshop gegeven. 1500+ startpakketten verkocht. Lezen meer dan 5.000 mensen via e-mail mijn tips… ik kan nog wel even doorgaan. Het was goed zo.

Er liggen nieuwe avonturen op mij te wachten in mijn tweede bedrijf als business coach voor creatieve ondernemers. Als je mijn avontuur verder wil volgen, je bent welkom op Instagram! @rosanneboxum.

Op 5 april geef ik nog een aller laatste online masterclass! Meld je hier gratis aan.

De shop blijft open tot en met 10 april. Er zullen daarna nog 6 online live sessies gegeven worden en je krijgt tot juli nog mijn tips en hulp. De cursus kan je nog heel 2022 bekijken. Daarna gaat de website pas offline. Dus nog tijd zat om heerlijk te genieten van kalligrafie!

Naar de shop