fbpx

Ontwerp

Ontwerp op maat

Save the date S&G

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwkaart, geboortekaart of een unieke uitnodiging? Studio Rosanne  creëert alle ontwerpen helemaal vanuit het niets naar jouw smaak. Een combinatie van kalligrafie, illustraties en grafisch ontwerp maken het ontwerp helemaal persoonlijk en uniek! Samen met jou/jullie maak ik een ontwerp dat past bij de bijzondere gelegenheid, van simpel en minimalistisch tot een groot fleurig feest. Of je nu alleen een geboorte- of trouwkaart wilt of ook een Save the Date, naamkaartjes, menukaarten en handgeschreven adressering op de enveloppen, het kan allemaal.

Ontwerp op maat

Studio Rosanne werkt vanuit drie standaard pakketen welke op maat aangevuld kunnen worden. In een stappenplan kun je kiezen uit het gewenste kaart formaat, diverste stijlen kalligrafie, lettertypes voor de overige tekst en het papier. Omdat het ontwerp speciaal voor jou/jullie gemaakt wordt, neemt Studio Rosanne hier graag de tijd voor. Een ontwerpproces neemt al snel 8-10 weken in beslag. De minimale investering voor een (trouw)kaart op maat is 550,- euro. Dit is inclusief het drukwerk, bijpassende enveloppen, 21% btw en digitale proef. Neem contact op voor een offerte op maat.

Trouwhuisstijl

De stijl van jullie trouwkaart kan ik veel onderdelen worden doorgetrokken zodat er een echte trouwhuisstijl ontstaat. Denk aan kalligrafeerde enveloppen, bijpassende menu- en naamkaartjes voor het diner, een ‘seatingplan’, jullie geloften uitgeschreven, een welkomstbord etc. Alles om van jullie trouwdag een geweldige dag te maken die jullie en vooral de gasten nooit zullen vergeten! Vraag voor combinatieprijzen een offerte aan.

Gekalligrafeerd plaats-/bedank-/naamkaartje

Met de hand gekalligrafeerd/brushlettering vanaf 1,50 per stuk, vanaf 25 kaartjes.

Envelopadressering

Handgeschreven 3,50 per stuk, vanaf 25 enveloppen.

Menukaart

Handgeschreven vanaf 5,- per stuk. Afhankelijk van lengte en afname. Of een gedigitaliseerd ontwerp vanaf 70,-.

Logo ontwerp

Handgeschreven en evt in combinatie met grafisch ontwerp. Vanaf 450,-.

Grafisch ontwerp/ moderne kalligrafie

Wil je mij per uur inhuren? Ik kom graag bij je langs voor een demonstratie van moderne kalligrafie. En als grafisch ontwerper houd ik mij het liefst met offline communicatiemiddelen bezig. 55,- per uur excl. BTW en reiskosten. Wil je een workshop op locatie organiseren? Kijk dan even hier voor meer informatie, of neem contact op.


N.B.: Prijzen zijn inclusief 21% BTW, arbeids- en ontwerpkosten, exclusief verzend-, reis-, druk- en materiaalkosten zoals papier, kaarten, enveloppen en speciale kleur inkt*. (* Tenzij anders vermeld.)

Een combinatie of samenstelling van bovenstaande diensten/producten is mogelijk. Kies je voor een optie met een startprijs? Dan kijken we samen naar de offerte aan de hand van jouw/jullie wensen en afname. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijden gewijzigd worden. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren