fbpx

Creatieve kalligrafie challenge

Wil jij graag meer creatief bezig zijn?

Ontdek jouw kalligrafiestijl, neem de tijd voor jezelf, en ga écht aan de slag!

Van basis naar jouw eigen stijl

Wil jij meer creatief zijn? Je eigen stijl ontdekken? Maar heb je geen idee waar of hoe je moet beginnen? Kalligrafie kan dé perfecte uitlaatklep voor jou zijn. In kalligrafie kun je heel veel creativiteit kwijt! Doe mee aan deze gratis challenge om te ontdekken wat het jou kan brengen én om je kalligrafie skills te laten groeien. Je ontvangt een week lang uitdagende opdrachten, tips en inspiratie in jouw mailbox. Met als afsluiting een live masterclass waarin je al jouw vragen kan stellen! Waar wacht je nog op, schrijf je in!

Zoek jij …

Meer me-time?

Je hebt offline tijd nodig om jezelf weer op te laden, om er te kunnen zijn voor anderen. Maar je wordt geleefd door je werk, gezin en/of social media.

Meer
creativiteit?

Jij wil van kalligrafie echt jouw eigen ding maken. Met jouw eigen stijl en jouw eigen creativiteit. Maar hoe doe je dat…

Een uitlaatklep?

Jij zoekt een fijne bezigheid. Iets waarin jij jezelf helemaal in kunt laten gaan, nieuwe dingen ontdekken, mensen ontmoeten.

Dan is deze challenge iets voor jou! Van 15 tot en met 22 juni gaan we aan de slag met kalligrafie! Stapje voor stapje laat ik je kennismaken met Copperplate en moderne kalligrafie en geef ik je een goede start. We beginnen bij de basis en je wordt uitgedaagd om je eigen creativiteit te ontdekken. Laagdrempelig genoeg als je net begint met schoonschrijven, maar ik ga je ook uitdagen als je al kalligrafeert ;). Dus, gun jij jezelf 15 minuutjes per dag om deze uitdaging aan te gaan? Let’s start!

De challenge is inmiddels van start gegaan, maar je kunt nog steeds meedoen! Alle video’s en werkboeken blijven zichtbaar. Ook die van de eerste dagen krijg je nog in de mail!