Kalligrafie leren

Leer sierlijke letters maken met

Kalligrafie leren cursus workshop

Leer kalligraferen

Jij wilt mooi leren schrijven. Al die gave teksten op Instagram en Pinterest wil jij ook kunnen maken! Je wilt familie en vrienden verrassen met een bijzonder kaartje. Of jij wilt je eigen trouwkaart schrijven. Jij zoekt een nieuwe rustgevende en verslavende hobby.

Maar waar moet je beginnen? Of hoe kun je beter worden in kalligrafie? Welke materialen kun je het beste gebruiken? Je hebt geen idee. Dan is het tijd om wat te gaan ondernemen. Niet dromen maar doen!

 

“Maar ik ben niet creatief.” Klinkt dat herkenbaar? De waarheid is dat íedereen creatief kan zijn, ook jij! Iedereen kan leren kalligraferen. Je hebt alleen een beetje tijd, de juiste materialen en hulp nodig. Studio Rosanne geeft jou hierin een goede start. Met duidelijke uitleg, goede oefeningen en persoonlijke feedback heb jij het schoonschrijven binnen no-time in de vingers!

“Bedankt voor de gezellige en vooral leerzame workshop. Ik had nog wel een uurtje door willen gaan! Bij een vervolg workshop schuif ik graag weer aan. Voor nu ga ik oefenen, oefenen en nog eens oefenen.” – Ernst

Wat kies jij?

De workshop of cursus kalligrafie?

Workshop

“Kalligraferen lijkt mij erg leuk en ik wil het graag proberen!”

Cursus

“Ik vind kalligrafie ontzettend leuk en wil het tot in de puntjes leren.”

Bij Studio Rosanne kun je zowel een workshop als een cursus kalligrafie volgen. Wat is het verschil tussen deze twee? Ze zijn beiden bedoeld voor beginners, maar de cursus is ook geschikt voor jou als je al een beetje ervaring hebt. In de workshop maak in je kennis met kalligrafie en krijg je een goede start om thuis verder te oefenen. In de cursus gaan we echt de diepte in op de techniek, materialen en houding om de Copperplate stijl goed te beheersen. Binnen de kortste keren schrijf jij ook van zulke mooie naamkaartjes en gedichten!

“Rosanne gaat goed in op de voorbereiding, materialen etc. Wat ik persoonlijk erg prettig vond was dat ze er in slaagde om iedereen aandacht te geven. Ik heb voldoende geleerd om aan de slag te kunnen met kalligrafie. Thuis ben ik enthousiast verder gegaan en gebleven!” – Marisca

Kalligrafie leren van Studio Rosanne

Ontmoet Rosanne

Hi, ik ben Rosanne. Kalligraaf en grafisch ontwerper. Ik geloof dat creativiteit ontstresst en mensen samenbrengt. Mijn droom is een wereld vol kalligrafie en creativiteit! Daarom leer ik je graag de kunst van het schoonschrijven. Ik bied cursussen, workshops en 1-op-1 mentorsessies aan. Speciaal ontworpen om jou te laten groeien in kalligrafie. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en mijn passie met jou te delen!

 

Wat leer je tijdens de cursus kalligrafie?

Overal zie je ze: die mooie en sierlijke handgeschreven letters. En binnenkort kan jij dat ook uit je pen toveren! Tijdens de cursus kalligrafie bij Studio Rosanne leer je met veel persoonlijke begeleiding de juiste techniek voor Copperplate kalligrafie. Je krijgt de beste materialen en fijne extra’s. Tijdens de cursus werken we vanuit een werkboek stap voor stap naar letters en woorden. Heb jij de basis al onder de knie of leer je snel? Dan verfijnen we jouw techniek en krijg je extra uitdagingen. We werken in een groep maar je krijgt altijd persoonlijke aandacht en feedback. Na zes weken kun jij zelf mooie quotes en kaarten te schrijven en pen en inkt!

Cursus kalligrafie Zwolle

Alles op een rijtje. De cursus kalligrafie is voor jou als je

– wilt leren kalligraferen (duh)
– het heerlijk vindt om met pen en papier bezig te zijn
– kriebels krijgt bij die mooie letters op Instagram en Pinterest
– meer creatief en offline bezig wilt zijn
– een beginner of iets gevorderde bent
– wilt weten welke materialen je moet gebruiken
– persoonlijke feedback op jouw kalligrafie wilt
– je familieleden en vrienden wilt verrassen met zelf ontworpen kaartjes
– een nieuwe verslaving zoekt
(Want ja, ik waarschuw je alvast: na de cursus kalligrafie laat jij je kalligrafiepen niet meer los!)

Wil jij ook de mooiste letters uit je kroontjespen toveren? Schrijf je dan nu in voor de workshop of cursus kalligrafie!

 

Workshop

Een beginnersworkshop waarin je de eerste basisstappen van kalligrafie leert.

+ 2,5 uur uitleg en oefeningen
+ Persoonlijke feedback
+ Maximaal 14 deelnemers
+ Koffie/thee en wat lekkers
+ Startpakket
+ Uitgebreid werkboek

60 euro

 Prijs is inclusief btw

Cursus

Een zes-weekse cursus waarin je uitgebreid de basistechniek van kalligrafie leert.

+ 4 cursusavonden
+ Persoonlijke feedback
+ Maximaal 8 deelnemers
+ Koffie/thee en lekkers tijdens de cursusavonden
+ Luxe startpakket
+ 3 werkboeken en video’s
+ Toegang tot exclusieve Facebookgroep
+ Online vragen-sessie

250 euro

 Prijs is inclusief btw

Privé les

Een 1-op-1 mentorsessie waarin je de basistechniek leert met persoonlijke feedback.

+ 4 uur uitleg en oefeningen
+ Persoonlijke feedback
+ Prive workshop
+ Op eigen locatie
+ Luxe startpakket

350 euro

 Prijs is inclusief btw

 

Vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje?

Wil je zelf graag een workshop organiseren, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje? Dat kan! Voor 6-16 personen kom ik graag op locatie lesgeven in het schoonschrijven. De kosten hiervoor zijn vanaf €50,- p.p. inclusief reiskosten. Dit is voor een uitgebreide workshop van 2,5 uur inclusief starterskit. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren