Ontwerp

Ontwerp op maat

Save the date S&G

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwkaart, geboortekaart of een unieke uitnodiging? Studio Rosanne  creëert alle ontwerpen helemaal vanuit niets. Grafisch ontwerp kan gecombineerd worden met illustraties en kalligrafie. Op die manier wordt elk ontwerp écht persoonlijk en uniek. Samen met jou/jullie maak ik een ontwerp dat past bij de bijzondere gelegenheid, van simpel en minimalistisch tot een groot fleurig feest. Of je nu alleen een geboorte- of trouwkaart wilt of ook save-the-dates, naamkaartjes, menukaarten en handgeschreven adressering op de enveloppen, het kan allemaal.

Custom geboortekaartje

Bij een bijzondere gebeurtenis hoort een uniek ontwerp! Zo’n mooi, klein mensje verdiend een persoonlijk, op maat gemaakte geboortekaart. Een uniek ontwerp, helemaal naar jou/jullie smaak, is er vanaf €250,-

Trouwkaart

Wauw, jullie gaan trouwen! Nodig je gasten uit met een unieke en persoonlijke trouwkaart, passend bij jullie trouwdag. Met een op maat gemaakt ontwerp wordt deze mooie dag extra bijzonder. Vanaf €295,-

Save the date

Het is super hip én heel handig om je (dag)gasten een paar maand van te voren een Save-the-Date-kaartje te sturen. Zo weet je zeker dat zij jullie datum vrij houden. Ook kun je met dit kaartje alvast een tipje van de sluier laten zien! De combinatie van een Save-the-Date-kaartje en trouwkaart is er vanaf €375,-.

Trouwhuisstijl

Natuurlijk kan jullie stijl in nog veel meer ontwerpen doorgevoerd worden. Zo creëer je een unieke trouwhuisstijl. Wat dacht je van jullie trouwtekst, een RSVP-kaartje, naamkaartjes voor het diner en jullie geloften? Deze kunnen allemaal uitgewerkt worden in dezelfde sfeer. Vraag voor combinatieprijzen een offerte aan.

Gekalligrafeerd plaats-/bedank-/naamkaartje

Met de hand gekalligrafeerd/brushlettering vanaf €1,25 per stuk, vanaf 25 kaartjes.

Envelopadressering

Handgeschreven €3,95 per stuk, vanaf 25 enveloppen.

Menukaart

Handgeschreven vanaf €3,95 per stuk. Afhankelijk van lengte en afname. Of een gedigitaliseerd ontwerp vanaf €95,-.

Kalligrafeerde/handlettered quote op kaart

Vanaf €25,- inclusief papier.

Logo ontwerp

Handgeschreven en evt in combinatie met grafisch ontwerp. Vanaf €395,-.

Grafisch ontwerp/ moderne kalligrafie

Wil je mij per uur inhuren? Ik kom graag bij je langs voor een demonstratie van moderne kalligrafie. En als grafisch ontwerper houd ik mij het liefst met offline communicatiemiddelen bezig. €55,- per uur excl. BTW en reiskosten. Wil je een workshop op locatie organiseren? Kijk dan even hier voor meer informatie, of neem contact op.


N.B.: Prijzen zijn inclusief 21% BTW, arbeids- en ontwerpkosten, exclusief verzend-, reis-, druk- en materiaalkosten zoals papier, kaarten, enveloppen en speciale kleur inkt*. (* Tenzij anders vermeld.)

De drukkosten voor drukwerk kunnen variëren ongeveer tussen €0,50 en €3,50 per kaart. Dit kan hoger of lager uitvallen door jouw persoonlijke wensen. Een combinatie of samenstelling van bovenstaande diensten/producten is mogelijk. Kies je voor een optie met een startprijs? Dan kijken we samen naar de offerte aan de hand van jouw/jullie wensen en afname. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijden gewijzigd worden. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren